Praktisk info

Påmelding og betaling skjer via www.deltager.no

Du får en bekreftelse på mail når du er registrert. Dersom du ikke mottar bekreftelse sjekk spam-boksen.

For daglige vær- og smøremeldinger følg oss på vår Facebookside. Hver morgen legger vi ut tips om dagens smøring. Vi har alltid med oss litt ekstra smøring.

Vi anbefaler smøreski, da vår erfaring er at man lettere kan regulerer fart og feste med smøring. Barna trenger god glid i utforbakkene for å finne sin egen balanse.

Barna trenger ikke staver på kurset. Vi leker og detter mye, da er det lettere å komme seg opp igjen uten staver.

Det er kun partiet 6-8 år som bruker staver.

På 4-års partiet må barna ha med seg en voksen på ski. På 5-års partiet kan de ha med seg en voksen på ski.

Det er toaletter på baksiden av bygget til Bærum golfklubb. Husk å gå på toalettet før kurset. Det kan fort ta lang tid dersom man må på do midt under kurset da alt utstyr og varme klær skal av og på igjen.

Dersom barnet blir forhindret fra å delta på kurs en dag kan man ta igjen dette gjennom dobbelttimer. Husk i så fall å ta med litt mat og drikke til påfyll underveis.

Dersom vær og føre gjør at det blir vanskelig å gjennomføre første helgen, utsettes skiskolen en uke. Blir det ytterligere snømangel utsetter vi en helg til. Vi sender isåfall ut informasjon om dette i god tid.

 

Bli med på Vintervivil – lavterskel skirenn for hele familien!

Lørdag 1/2 arrangerer Vivil skirenn side om side med Eventyrskiskolen. Denne dagen er det masse liv og røre på golfbanen. Alle deltakere på Eventyrskiskolen er velkommen til å delta til rabattert pris på dette før eller etter kurset sitt.

Kampanjekode for påmelding for Eventyrskiskolens deltakere: Eventyr2020

Hvis man registrere denne koden i påmeldingen kommer det opp en rabatt på 300,- slik at startnummeret koster 100 kr. Foreldre som vil være med og gå med startnummer – enten på barneskirenn 500m, eller en av de andre distansene, kan melde på seg selv til vanlig pris, eventuelt melde seg på som ledsager uten startnummer for 200 kr og få middag etterpå under premieutdelingen. Alle tidspunkter for start pr. klasse står i FBarrangementet. Hvis foreldre vil være med uten startnummer går de bare sammen med barna sine, og dropper personlig påmelding.

Inkludert i prisene er også mulighet for kjøring med hest og vogn, snøscooter og hundespann. Dette skal man også krysse av på i påmeldingen hvis man ønsker det – slik at vi har en ide om hvor mange som skal benytte tilbudene. NB – alle som skal kjøre snøscooter må ha med egen hjelm.

Link til påmelding: HER

Link til arrangementet på Facebook: HER

Meny

Eventyrskiskolen